Aqua Z II

Oplossingen > Water Treatment > Aqua Z II >
Omschrijving:

Dit product voorkomt algenvorming en onaangename geuren in watersystemen. Door zijn unieke samenstelling is Aquasoft een uitstekend kalkdispergeermiddel en bijzonder geschikt om afzetting zoals calciumcarbonaat, calciumsulfaat, magnesiumhydroxide, ijzeroxide, e.d. te voorkomen.

Eigenschappen:

Het product kan worden toegepast in gesloten recirculerende watersystemen, doorloopsystemen en andere toepassingen waar neerslag kan ontstaan.

Toepassing:

Afhankelijk van de intensiteit, temperatuur en stilstand van het medium (water) kan het product worden gedoseerd tussen

de 10 > 200 mg /l voor open systemen

(10 tot 20 Liter / 1000 L).

Bij gesloten circuits kan deze zich situeren van 2 tot 5 mg/l.

( 2 tot 5 Liter / 1000 liter)

Veiligheid:

Raadpleeg gepaste veiligheidsfiche voor gebruik.
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.