Anti Foam F

Oplossingen > Water Treatment > Anti Foam F >
Omschrijving:

Additief voor het remmen van schuimvorming.

Krachtige wateroplosbare non-ionic anti foam emulsie op basis van silicone (PDMS), die doelgericht zich zal dispergeren in de vloeibare film die de schuimvorming veroorzaakt.

Toepassing : bij schuimvorming ten gevolge van eiwitten, vetten, e.a bestanddelen.

Eigenschappen:

Dit product heeft een langere levenskracht t.o.v. andere schuimremmers en zal schuimvorming voorkomen bij verdere behandelingen.

Bevat geen toxisch of schadelijk materiaal.

Zorgt voor snelle schuimafbouw bij lage concentraties en een excellente dispersie.

Heeft lange schuim remmende werking en een uitmuntende prestatie in zure of alkalische oplossingen.

Toepassing:

De dosering is sterk afhankelijk van de samenstelling van het effluent. In het algemeen zal met een dosering van 25 ppm worden gestart en afhankelijk van de aard en mate van het gevormde schuim worden aangepast.

Veiligheid:

Raadpleeg gepaste veiligheidsfiche voor gebruik.
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.