Tank Cleaner X

Oplossingen > Transport > Tank Cleaner X >
OMSCHRIJVING :

Tank Cleaner X is krachtige reiniger op waterbasis die is samengesteld uit oppervlakte actieve stoffen. Het product werd specifiek ontwikkeld voor het moeiteloos verwijderen van minerale oliën & vetten en andere veel voorkomende vervuiling in de tank- en scheep reinigingsindustrie.


EIGENSCHAPPEN :

Alkalische pH.
Bevat hardheidbinders.


VOORDELEN :

Zeer economisch in gebruik.
Kan toegepast worden met hogedruk- en stoomapparatuur.
Biologisch afbreekbaar.


TOEPASSING :

De verdunning is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling en de gekozen werkwijze. Tank Cleaner X kan verdund worden tot maximum 1 : 200.
De verdunde oplossing aanbrengen onder hoge druk , enige tijd laten inwerken en vervolgens grondig naspoelen met water onder hoge druk. Het gebruik van warm tot heet water zal de werking aanzienlijk verbeteren.

 
VOORZORGSMAATREGELEN :

Wij raden u aan om steeds vooraf te testen op resistentie om verkeerde reacties of aantasten te voorkomen.
Draag steeds chemisch bestendige handschoenen, oogbescherming en beschermende kledij.
Gebruik het product niet onverdund op aluminium, zink of zinksilicaat coatings, tin, gegalvaniseerde oppervlakken en/of ferro metalen

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik


HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.