O-Scent LXA

Oplossingen > Transport > O-Scent LXA >

OMSCHRIJVING :

O-Scent LXA is een sterk geconcentreerde geurvernietiger voor tal van koolwaterstoffen (benzeen, benzines, H2S, acrylaten, etc. ).

De koolwaterstoffen worden volledig geabsorbeerd en niet geparfumeerd !

EIGENSCHAPPEN :

  • O-Scent LXA is volledig biologisch afbreekbaar en vormt geen extra belasting t.o.v. waterzuiveringsinstallaties.
  • O-Scent LXA is bijzonder geconcentreerd waardoor het meerdere keren kan worden hergebruikt totdat verzadiging optreedt.

VOORDELEN :

Vanwege zijn specifieke samenstelling is O-Scent LXA zéér universeel inzetbaar!

TOEPASSING :

O-Scent LXA wordt vooral toegepast via gaswassing en het neutraliseren van koolwaterstoffen in leidingen en tanks. Verzadigingspunt is afhankelijk van type koolwaterstof alsook hoeveelheid.

Per 1000 Ltrs. O - Scent LXA wordt ca. 300 à 400 Ltrs. koolwaterstof geabsorbeerd. Dit is afhankelijk van het type koolwaterstof.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.