O-Scent FX

Oplossingen > Odour Control > O-Scent FX >

OMSCHRIJVING :

O-Scent FX is een zeer actieve stankneutraliseerder specifiek ontwikkeld voor de visverwerkende industrie ter bestrijding van de typische visgeur.

In tegenstelling tot de meeste andere hiervoor toegepaste producten, wordt de stank gebonden en vervolgens omgezet in een meer aangename geur. Er is dus geen sprake van "afdekking" van de stank, maar van werkelijke neutralisatie. Hierdoor blijft de actieve werking van het product aanzienlijk langer gehandhaafd.

EIGENSCHAPPEN :

  • Bij uitstek geschikt voor het ontgeuren van afvoergoten, opslagbakken, vrachtwagens, laadkades,…
  • Biologisch afbreekbaar.

TOEPASSING :

O-Scent FX verdunnen tussen 5 tot 10% met water afhankelijk van de geuroverlast. Het verdient de voorkeur het oppervlak te benevelen of grondig te reinigen.

Let Op: Voedingswaren niet in contact brengen met O-Scent FX. In de voedingsindustrie de met O-Scent FX behandelde oppervlakten en ruimten steeds goed naspoelen met water.

VOORZORGSMAATREGELEN :

Ter info :Afhankelijk van de aard en mate van te behandelen geurproduct zal het type O - Scent worden voorgesteld. Op aanvraag uitgebreide inf. beschikbaar.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.