Strooizout

Oplossingen > Specialities > Strooizout >

U zal het de afgelopen winters ook wel gemerkt hebben, bij het verschijnen van de eerste sneeuw wordt er massaal zout ingekocht waardoor de voorraden al snel uitgeput zijn. Dit tot frustratie van vele bedrijven waarvan de parkings hervormd worden tot ware ijspistes met alle moeilijkheden van dien.

Vermijd deze toestanden en bestel nu reeds uw voorraad zout bij WVT Industries.

Omschrijving:

WVT Industries Strooizout heeft een directe en langdurige werking op de aangebrachte ondergrond en garandeert dus een gladheidbestrijding voor lange tijd.

Gebruiksaanwijzing :

  • Handmatig te verwerken of met strooikarretje
  • Strooi ruim en gelijkmatig
  • Restanten kunnen bij dooi eenvoudig worden weggespoeld met water
  • Wij raden u aan om bij vermoeden van vriestemperaturen reeds preventief te strooien.

Opslag en veiligheid:

  • Bewaren op een droge plaats
  • Buiten bereik van kinderen houden
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 25 Kg

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.