SCF Cleaner

Oplossingen > Specialities > SCF Cleaner >

OMSCHRIJVING : 

De aankoop van zonnepanelen is een dure investering waaruit iedereen het maximum rendement wil halen. Wanneer zonnepanelen vuil of bedekt worden met bladeren van bomen of uitwerpselen van vogels dan kunnen deze minder zonnestralen opnemen waardoor het rendement sterk gaat dalen tot zelfs 15 à 30% ! 

De gemiddelde jaarlijkse opbrengst van een zonne-paneel met een oppervlakte van 1 m² is iets meer dan 100 kWh. Als je weet dat een doorsnee gezin in Vlaanderen jaarlijks 3 à 4000 kWh verbruikt, dan zie je dat er een installatie nodig is met een oppervlakte van 35 à 45 m2 om die hoeveelheid elektriciteit te kunnen produceren. Echter is dit rendement enkel haalbaar mits het regelmatig onderhouden van uw zonne-panelen.

Afhankelijk van de vervuiling alsook locatie wordt een reiniging van 2 x per jaar geadviseerd. Dit geeft niet enkel een aanzienlijk beter rendement maar het oogt ook esthetischer en het zal de levensduur van uw zonnepanelen aanzienlijk verlengen. 

Als producent van een zéér uitgebreid gamma reinigingsproducten met meer dan 25 jaar ervaring omtrent het verwijderen van atmosferische vervuilingen (zowel industrieel als particulier) werd in samenwerking met een gerenomeerde zonne-paneel leverancier het product SCF Cleaner ontwikkeld. Op basis van uitgebreide testen en vergelijkende proeven is gebleken dat de reiniging met enkel "omgekeerd osmose-water" een minder efficiënt resultaat opleverd dan het gebruik van SCF Cleaner. 

SCF Cleaner betreft een vloeibare, geconcentreerde reiniger met een bijzonder hoog percentage aan actieve ingrediënten dat 100 % biologisch afbreekbaar is en geen geen enkele aantasting voorziet op de onderdelen van de meest uitéénlopende fotovoltaïsche panelen en speciaal ontwikkeld werd voor het verkrijgen van een perfect reinigingsresultaat. 

EIGENSCHAPPEN :

  • Door de hoge concentratie is SCF Cleaner erg economisch in gebruik : 5 Ltrs SCF Cleaner voor ca 175 à 250 m² zonne-panelen !!
  • Het product is niet-brandbaar en niet-toxisch
  • SCF Cleaner is 100 % biologisch afbreekbaar

TOEPASSING : 

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product verdund worden met (liefst warm tot een max van 40° C) water. Een conc. van ca 5 à 10 % SCF Cleaner met 90 à 95 % water zorgt voor een optimaal resultaat. SCF Cleaner toepassen met een krasvrije spons of zachte borstel. Het product niet laten opdrogen maar meteen grondig naspoelen met de tuinslang (lage druk behouden !!) zodat alle zeepresten verdwenen zijn. Wij raden aan om het reinigen niet bij warm weer uit te voeren en dit om streepvorming te voorkomen. 

Voor grotere- of industriële oppervlakken ( meer dan 350 m2 ) kan ons product SCF Cleaner worden aangebracht mits het gebruik van ons apparaat Quick Intervention Unit. Dit betreft het vernevelen door middel van lage druk ( max 4 bar ) waardoor het product een hoogschuimend karacter krijgt met een autonomie van ca 20 min. alvorens te hervullen. SCF Cleaner en Quick Intervention Unit bezorgen een bijzonder mooi schuimtapijt waardoor het product aanzienlijk langer kan blijven inwerken op zowel verticale als horizontale oppervlakken waardoor de mechanische werking van wrijven en/of borstelen tot een strikt min. wordt herleid. Product steeds verdund toe te passen. 


WVT Industries biedt elke verdeler de mogelijkheid aan om dit product onder eigen label te commercialiseren met een min afname van 90 x 5 Ltrs , 40 x 10 Ltrs of 10 x 25 Ltrs.
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.