Bio Cleaner Normal

Oplossingen > Specialities > Bio Cleaner Normal >

OMSCHRIJVING :

Bio Cleaner Normal betreft een revolutionair product op basis van micro - organismen.Deze onschadelijke micro - organismen verwijderen probleemloos oliën en vetten.Bio Cleaner Normal vervangt doeltreffend alle producten op basis van solventen zoals kerosine, trichloorethyleen, wasbenzine, white spirit, enz.

De micro - organismen dienen in contact te worden gebracht met olie.Door middel van beweging ( schuurborstel ) worden deze organismen ge-activeerd .Het toevoegen van water zorgt ervoor dat de non - pathogene bacteriën de olie volledig " opeten " en afbreken tot een restant van furtilizer of meststof. Voor diep ingedrongen oliën de behandeling herhalen .Inzetbaar voor minerale, plantaardige en dierlijke oliën en vetten, was, kleurstoffen, inkt, nicotine, schimmels en ander hardnekkig vuil op alle metalen, plastics, rubber, beton enz.

EIGENSCHAPPEN :

  • Uitermate geschikt voor machines en machineonderdelen, de meeste drukinkten, scheepsdekken en scheepsruimen, interieur van autobussen, afdekzeilen van vrachtwagens, roetaanslag na brand, transportbanden, afzuiginstallaties, dampkappen, ...
  • Bio Cleaner Normal is volledig biologisch afbreekbaar.

TOEPASSING :

Verdunning tot max. 1 : 10 met ( warm tot heet water ), afhankelijk van de aard en mate van vervuiling. Aanbrengen met behulp van een schuurborstel en even laten inwerken. Wij raden u aan rubberen handschoenen te dragen bij langdurig contact met de huid.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik

Lorem ipsum


HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.