O-Scent SCV

Oplossingen > Oil & Gas > O-Scent SCV >

OMSCHRIJVING :

Concentraat op waterbasis voor de reiniging van afzettingen op koolwaterstofbasis en het inkapselen van gevaarlijke gassen en geassocieerde stank. O-Scent SCV is het derde product dat toegevoegd wordt aan de zeer succesvolle productreeks voor de petrochemie. Volgend op de ontwikkeling van Score 250 en O-Scent Mix, combineert O-Scent SCV de emulgerende en reinigingseigenschappen van Score 250 met de geurneutraliserende werking van O-Scent Mix.

EIGENSCHAPPEN :

  • Reduceert H2S en benzene naar minder dan 1 ppm.
  • Reduceert de 'shut down'-tijd door dat gebruik van O-Scent SCV een aantal reinigingsprocedures verenigt in één toepassing. Hierdoor verminderd ook het probleem van het afvalwater.
  • Brengt geen schade toe aan materieel dat vaak wordt aangewend bij warmtewisselaars of bij de pijpleidingfabricage.
  • Heeft geen flash point, het is biologisch afbreekbaar en stelt geen gevaar voor de gebruiker.

TOEPASSING :

Mogelijkheid om het product te verdunnen afhankelijk van de graad van de te verwijderen vervuiling en de aanwezige dampen.

Is effectief bij een breed scala van temperaturen en is daarom toepasbaar tijdens alle fases van het reinigingsproces

VOORZORGSMAATREGELEN :

Ter info : Afhankelijk van de aard en mate van te behandelen geurproduct zal het type O - Scent worden voorgesteld. Op aanvraag uitgebreide informatie beschikbaar.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.