Degreaser S200

Oplossingen > Oil & Gas > Degreaser S200 >

OMSCHRIJVING :

Degreaser S 200 is een industrieel reinigingsproduct op basis van geselecteerde oplosmiddelen en oppervlakteactieve stoffen.

Degreaser S 200 is speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van hoogaromatische vervuilingen : uitgedroogde teer- en asfaltlagen, bitumen, crude, quench-olie, carbon black en vele andere soortgelijke vervuilingen.

EIGENSCHAPPEN :

De verwerking van Degreaser S 200 is mogelijk met allerhande apparatuur en hulpmiddelen. Men kan Degreaser S 200 verwerken via verneveling, borstelen, dompelbaden, etc.

VOORDELEN :

Degreaser S 200 verwijderd zeer zware vervuilingen.

TOEPASSING :

Degreaser S 200 dient onverdund toegepast te worden.

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling moet men Degreaser S 200 laten inwerken op de vervuiling. Vervolgens het object met schoon materiaal (Degreaser S 200) afspuiten en aan de lucht laten drogen

VOORZORGSMAATREGELEN :

Draag steeds beschermende kledij en universeel masker.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 3814010

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.