Decal FF

Oplossingen > Oil & Gas > Decal FF >

OMSCHRIJVING :

Decal FF is een zeer sterk geconcentreerd vloeibaar product voor effectieve voorbehandeling van metalen voorwerpen en oppervlakken.

Decal FF is samengesteld op basis van anorganische zuren, oppervlakte-actieve stoffen en inhibitoren. Het product verwijdert moeiteloos roest en vuil. Door zijn specifieke samenstelling worden tijdens de behandeling de aanwezige roestdeeltjes omgezet in een fosfaterende laag, waardoor het oppervlak beschermd wordt tegen het opnieuw optreden van roest (vliegroest). Deze nieuw gevormde laag kan, nadat overtollig materiaal is weggeveegd, zondermeer overschilderd worden.

EIGENSCHAPPEN :

Biologisch afbreekbaar.

VOORDELEN :

  • Effectieve en snelle werking
  • Beschermende werking.

TOEPASSING :

Veeg of borstel loszittend vuil en roest weg met behulp van b.v. een roestborstel. Breng Decal FF onverdund aan of dompel het object in de vloeistof. De inwerktijd is volledig afhankelijk van de mate van roestvorming en zal variƫren van 1 tot 24 uur. Neem daarom vooraf altijd enige proeven, mede ter bepaling van (eventuele) aantasting.

Na behandeling overtollig materiaal laten weglopen en verder aan de lucht laten drogen.

VOORZORGSMAATREGELEN :

Draag steeds chemisch bestendige handschoenen, bril en beschermende kledij.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik

HS-Code : 28111980

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.