Anti Foam

Oplossingen > Oil & Gas > Anti Foam >

OMSCHRIJVING :

Anti Foam is een krachtige, wateroplosbare, non-ionische schuimremmer die schuimvorming voorkomt. Anti Foam is een emulsie die doelgericht zal dispergeren in de vloeibare film die de schuimvorming veroorzaakt. 

 

 EIGENSCHAPPEN :

  ·         Voorkomt schuimvorming bij verdere behandelingen.

·         Snelle schuimafbouw bij lage concentraties.

·         Lange schuimremmende werking.

·         Excellente dispersie.

  

VOORDELEN :

·         Langere levenskracht ten opzichte van andere schuimremmers.

·         Uitmuntende werking in zure of alkalische oplossingen.

 

 TOEPASSING :

 Bij schuimvorming ten gevolge van tensio-actieve bestanddelen.

De dosering is sterk afhankelijk van de samenstelling van het effluent. Wij adviseren een dosering van 25 ppm om te starten. De dosering kan, afhankelijk van de aard en mate van het gevormde schuim, aangepast worden.

  

VOORZORGSMAATREGELEN :

 Niet van toepassing

  

VEILIGHEID :

 Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.