Tank Cleaning Liquid

Oplossingen > Marine > Tank Cleaning Liquid >

Omschrijving:

Tank Cleaning Liquid is een zeer sterk, geconcentreerd alkalisch reinigingsproduct met toevoeging van hardheidsbinders, waardoor het probleemloos kan worden toegepast in hogedruk- en stoom-reinigingsapparatuur.

Tank Cleaning Liquid verwijdert moeiteloos oliën, vet en andere voorkomende vervuilingen in tank, tankwagens, tankwagons, e.d.

Eigenschapen:

Onverdund kan Tank Cleaning Liquid vrijwel overal op worden toegepast, met uitzondering van aluminium, tin, zink, gegalvaniseerde oppervlakken, alsmede zinksilicaat coatings.

Tank Cleaning Liquid is volledig biologisch afbreekbaar.

Toepassing:

Afhankelijk van de aard en mate van de vervuiling, waterdruk en -temperatuur, kan het materiaal tot max. 1 : 200 verdund toegepast worden.

Onder hoge druk met warm tot heet water op de vervuiling aanbrengen en vervolgens met zeer ruim water afspuiten.

Bij twijfel aan bestendigheid van materialen vooraf enige testen doen.

Veiligheid:

Raadpleeg gepaste veiligheidsfiche voor gebruik.

HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.