Degreaser R

Oplossingen > Manufacturing > Degreaser R >
OMSCHRIJVING :

Degreaser R is een zeer hoogwaardige, emulgerende, industriële reiniger/ ontvetter op basis van petroleumdestillaten en oppervlakteactieve stoffen die specifiek ontwikkeld werd voor het doelmatig verwijderen van (ingedroogde) oliën en vetten zoals; teer, asfalt, crude, ...

Het product is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de chemische- en petrochemische industrie, raffinaderijen, boorplatforms, procesindustrieën, etc.

EIGENSCHAPPEN :

Bevat petroleumdestillaten en tensio-actieve bestanddelen.

VOORDELEN :

Verwijdert moeiteloos zware olie- en vet vervuilingen.

TOEPASSING :

Degreaser R dient onverdund verwerkt te worden.

Breng het product aan op het te reinigen oppervlak met een kwast, vernevel apparatuur of door onderdompeling. Laat het enige tijd inwerken op de vervuiling, met schoon materiaal afspuiten en vervolgens droogblazen met perslucht of aan de lucht laten drogen.

VOORZORGSMAATREGELEN :

Draag steeds beschermende kledij en universeel masker.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.