O-Mos

OMSCHRIJVING : 

O-Mos is een krachtige en gebruiksklare ontmosser voor het bestrijden van o.a. mossen, kortmossen, algen, schimmels, enz ..... op alle buitenoppervlakken. Door zijn unieke samenstelling heeft dit product een zelfreinigende en duurzame werking tot diep in de poriën van de ondergrond waardoor de mosaantasting langer bestreden wordt. 

TOEPASSING : 

O-Mos is uitermate geschikt voor de bestrijding en verwijdering van allerhande groenaanslagen op ondergronden zoals: kunststof, hout, (ceramische) vloeren, dakpannen, leien, gevels, enz.... 

VERWERKING : 

De vloeistof onverdund en gelijkmatig aanbrengen met zachte borstel of verstuiven (enkel onder lage druk) op een droge ondergrond. Het reinigen moet gebeuren bij droog weer om een maximale werking van O-Mos te bekomen. Het product laat geen vlekken of kringen na. 

RENDEMENT : 

1 Liter O-Mos volstaat om 5 tot 10 m² (afh. van de ondergrond) te reinigen. 

VOORZORGSMAATREGELEN : 

Gebruik van dit product kan aanleiding geven tot een tijdelijke en plaatselijke verontreiniging van water en bodem. Neem passende maatregelen om verspreiding in het milieu te voorkomen. 

VEILIGHEID : 

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.