Sorbsol

Oplossingen > Odour Control > Sorbsol >

OMSCHRIJVING :

Sorbsol is een zeer actieve geurvernietiger die wordt toegepast in de industrie.

In tegenstelling tot de meeste andere hiervoor toegepaste producten, wordt de stank gebonden en geabsorbeerd door Sorbsol.

Door de unieke samenstelling op basis van planten-extracten, etherische oliën en oplosmiddelen, is er dus geen sprake van "afdekking" van de stank, maar van werkelijke absorptie.

Hierdoor blijft de actieve werking van het product aanzienlijk langer gehandhaafd.

EIGENSCHAPPEN :

Bij uitstek geschikt voor het gebruik via scrubbers (o.a. ontgeuring c.q. neutralisatie aromaten en aromaathoudende koolwaterstofgassen), gaswassystemen

VOORDELEN :

  • Lange actieve werking
  • Hoge absorptie capaciteit

TOEPASSING :

Wij raden aan om Sorbsol te gebruiken in een gaswasinstallatie of scrubber.

VOORZORGSMAATREGELEN :

Draag steeds een universeel masker, chemisch resistente handschoenen en beschermende kledij.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik
HS-Code : 34021200

Verpakking :
  • 5 Ltrs
  • 10 Ltrs
  • 25 Ltrs
  • 210 Ltrs
  • 1000 Ltrs

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.