Multi Industrial Matten en rollen

Oplossingen > Absorbants > Multi Industrial Matten en rollen >
De sorbent voor industrieel gebruik. De grijze industriële kleur verbergt vuil, gaat langer mee en bespaart kosten. Absorbeert in een oogwenk olie brandstoffen, water en chemicaliën

Ook in kleine verpakking van 50 stuks, ideaal voor service- en onderhoudsdiensten. Alle matten en rollen zijn voorzien van perforatie, u gebruikt nooit meer dan nodig is. Handig in combinatie met een rolhouder.

Absorbeert chemicaliën en neemt ook water en olie op.

Bestelnr Product Afmeting Aantal
2308-P Multi Industrial Mat CD 20 in dispenserbox 50 x 40 cm (dik) 100 / verp.
2304-P Multi Industrial Rol CD 40
44 m x 80 cm (dik) 1 / verp.
2305-P Multi Industrial Rol CD 40
44 m x 40 cm (dik) 2 / verp.
2323Multi Industrial "Ultra-sterk" Rol (breed)52 m x 80 cm (dik)1 / verp.
2324Multi Industrial "Ultra-sterk" Rol CD 4052 m x 40 (ik)2 / verp.

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.