Mobiel Spill Stations

Oplossingen > Absorbants > Mobiel Spill Stations >

Extra sterke uitvoering met meer sorbents. Geschikt voor langdurig gebruik, zowel binnen als buiten. Kan tegen een stootje. Onmisbaar op lekkage gevoelige plaatsen zoals laboratoria, bij compressoren, technische diensten, productieruimten etc.

Op elke gewenste plek in te zetten, binnen in de fabriekshal, of buiten op het terrein. Wendbaar en eenvoudig te verplaatsen.

De kleur van het deksel geeft aan welk type absoptiemateriaal in het Mobiel Spill Station zit. Blauw is voor het absorberen van alleen olie, rood is voor het absorberen van elke vloeistof. De afmetingen van een Mobiel Spill Station zijn 93 x 53 x 50 cm. (h x b x d)

Inhoud :

40 matten, 10 snakes, 10 pillows, 1 pakje wipes, 1 putty stick, 1 set pluggen,
1 veiligheidsbril, 1 paar handschoenen, 2 afvalzakken met binder, gebruiksaanwijzing.

  • Universal - Speciaal voor agressieve chemicaliĆ«n neemt ook water en olie op.
  • Oil Only - Absorbeert alleen olie en brandstoffen, neemt geen water op.
Bestelnr Product Type Specificaties Absorptie capaciteit
9073 Mobiel Spill Station Universal 75 L
9083 Mobiel Spill Station Oil Only 75 L
9071 Navulling Universal 75 L
9081 Navulling Oil Only 75 L
WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.