Absorbent 10

Oplossingen > Absorbants > Absorbent 10 >

OMSCHRIJVING :

Absorbent 10 is een universeel inzetbaar, fijn absorptiemateriaal op basis van gecalcineerde mineralen en zonder chemische toeslagstoffen voor het opnemen van zuren ,logen, oplosmiddelen, lakken en viscoses.

EIGENSCHAPPEN :

  • Hoog absorptievermogen/ rendement. Afhankelijk van de soort en omvang van de vervuiling heeft een zak van 10 Kgs Absorbent 10 een rendement van 250 - 350 m².
  • Stofarm

VOORDELEN :

  • Is meerdere malen herbruikbaar waardoor het afvalvolume beperkt wordt.
  • Loopvast (anti-slip).
  • Laat geen (vuil) resten na.
  • Kan op alle soorten vloeren toegepast worden.

TOEPASSING :

Strooi Absorbent 10 uit over de vervuiling, vervolgens heen en weer vegen met een harde bezem zodat verzadigde korrels worden vervangen door de korrels die nog niet in aanraking zijn geweest met de vervuiling. Wachten tot de vervuiling zichtbaar is opgenomen, opscheppen en deponeren in de voorraademmer.

OPMERKING :

U kan heel eenvoudig de verzadigingsgraad van Absorbent 10 nagaan, hoe donkerder de korrel, hoe hoger de verzadigingsgraad.

VOORZORGSMAATREGELEN :

Absorbent 10 kan vrijwel op alle chemische stoffen gebruikt worden met uitzondering van peroxides en andere sterk oxiderende stoffen.

VEILIGHEID :

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.


HS-Code : 25120000

Verpakking :
  • 10 Kg zakken

Wij adviseren u het te reinigen object vooraf op resistentie te testen

WVT Industries is een gespecialiseerde fabrikant van chemische producten. Aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de chemische producten worden versterkt in goed vertrouwen. Deze informatie is gebaseerd op ervaring en onderzoek, maar is niet bedoeld als definitieve verklaring voor het gebruik van de chemische stof of kan worden aanschouwd als het volledige proces advies. Terwijl het bedrijf, haar management en medewerkers hun kennis delen en aanbevelingen geven, kan deze informatie nooit aanleiding geven tot aansprakelijkheid of gevolgschade van derden. Alle gegevens die versterkt zijn met betrekking tot de chemische stof stelt de klant niet vrij om het product en de gebruiksaanwijzing te inspecteren om zelf de geschiktheid van het product voor het bedoelde gebruik te bepalen.