Labo & analyse

Vertrouw op onze milieuvriendelijke ervaring. In ons labo worden alle samenstellingen gecontroleerd aan de hand van een gestandaardiseerde kwaliteitsanalyse en -controle. Dankzij onze gespecialiseerde knowhow voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle reinigingsproducten worden "tailor-made" voor u gemaakt.
  • Nieuwe detergenten worden ontwikkeld via vervuilde grondstoffen die we door onze klanten toegestuurd krijgen. Samen met een analyseblad van de eindgebruiker, wordt dit in ons labo bestudeerd.

  • Dat analyseblad bevat een aantal parameters zoals de aard van de vervuiling, de methodiek die nu wordt toegepast om de vervuiling te verwijderen (circulatie, hoge druk enz), mogelijkheden qua temperatuur, de menselijke parameters zoals het al dan niet dragen van handschoenen of andere veiligheidsvoorzieningen, de aard van het bedrijf (voeding, farmacie, automotieve, enz).

  • Door hun jarenlange ervaring en hun technische kennis kunnen onze onderzoekers aan de hand van het vervuilde materiaal en de parameters zeer gericht testen en snel komen tot een maatoplossing.

  • Nadat het concept werd ontwikkeld en getest op de vervuilde grondstof in het labo, krijgt het recept een computergestuurde nummering. De parameters worden ook manueel ingegeven: deze handeling van de productiemedewerkers zorgt voor een dubbele controle op het latere productieproces.

  • Van elke grote en kleine productie wordt bovendien een compleet batchrapport opgesteld en bijgehouden. Op die manier kunnen we altijd de kwaliteit traceren en de hoogste kwaliteitsgarantie bieden, ook bij re-orders.