Bedrijfsprofiel

WVT Industries - met productie in Aartselaar, België - is een snelgroeiende onderneming die zich specialiseert in onderzoek,
ontwikkeling, productie en verkoop van industriële reinigingsproducten.

Sinds onze oprichting in 1997 groeide onze onderneming snel uit tot een toonaangevende speler op de markt. Onze klantenportefeuille bestaat uit bedrijven – gevestigd in Europa – uit de meest uiteenlopende sectoren: van de chemische en farmaceutische industrieën over de automobiel- nijverheid, luchtvaart, metaalindustrie, marine, afvalbeheer en transport.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid gamma aan veilige en ecologisch verantwoorde industriële reinigingsmiddelen. Ons aanbod beslaat meer dan 650 producten, die variëren van oplosmiddelen, zuren tot alkalische reinigers. Daarnaast ontwikkelen we op vraag van onze klanten ook reinigingsmiddelen conform hun “Private Label” specificaties.

WVT Industries besteedt bijzondere aandacht aan het leefmilieu en streeft naar een minimale impact van industriële activiteiten op onze omgeving. Daarom zijn alle reinigingsmiddelen die we ontwikkelen biologisch afbreekbaar en ergonomisch in gebruik.WVT Industries - met productie in Aartselaar, België - is een snelgroeiende onderneming die zich specialiseert in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van industriële reinigingsmiddelen en chemicaliën.

Sinds 1 juni 2007 beschikt WVT Industries over een volledig geautomatiseerde afvulinstallatie voor kleine verpakkingen. Op deze manier kunnen we uw produkten nog sneller en efficiënter afvullen in verpakkingen van 250ml tot 5L. Ook mogelijk onder private label !